Şirvan Pirinçli Şehit Faik Yüce Ortaokulu

Vizyon: BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Şirvan Turnuvası, Masa Tenisi 3.lüğü Okul Müdürü Yunus ÖGTEM Şirvan Eğitim K.Y.D.D Peygamber Efendimiz konulu Kompozisyon Yarışması 1.liği Hatice GÜNEŞ Şirvan Eğitim K.Y.D.D Peygamber Efendimiz konulu Bilgi Yarışması 1.liği M.Ali PADIR Şirvan Eğitim K.Y.D.D Peygamber Efendimiz konulu Bilgi Yarışması 1.liği M.Ali PADIR Şirvan Eğitim K.Y.D.D Peygamber Efendimiz konulu Bilgi Yarışması 2.liği Mehmet PUTUM Şirvan Eğitim K.Y.D.D Peygamber Efendimiz konulu Bilgi Yarışması 3.lüğü Bengül GÜNEŞ 7´den 70 ´e Siirt Okuyor Kampanyası 4.Sınıf İlçe Birincisi İbrahim DÖNMEZ 7´den 70 ´e Siirt Okuyor Kampanyası 5.Sınıf İlçe Birincisi Turgut ÖZAYIN 2007-2008 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Şirvan Şampiyonu Pirinçli Öğretmenleri

Saatler: Ders Başlama : 08:30 Ders Bitiş : 14:40
Isınma: Kalorifer Sistemi
Sportif Etkinlikler: Atletizm, Bocce, Futbol, Badminton.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (484) 514 2036

WEB - https://pirinclisehitfaikyuceortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Pirinçli Köyü Merkez Mevki No 67 Şirvan/SİİRT

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulun içinde bulunduğu köy konumu itibari ile alçak bir ova da kurulmuş olup Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olmasına rağmen çevre şartlarına göre oldukça ılıman bir iklime sahiptir.

Adres - Pirinçli Köyü Merkez Mevki No 67 Şirvan/SİİRT

Ulaşım Günlük köy servisleri, Pervari araçları ve özel taksiler ile yılın 365 günü yol açıktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siirt e uzaklık 45 Şirvan a uzaklık 25